Interpretare vis in care apare o fotografieInterpretare vis in care apare o fotografie
  1. home
  2. dictionar
  3. FOTOGRAFII

1 Dacă visăm că privim niștefotografii, ne uităm, de fapt, la oparte a ființei noastre, poate la uneu mai tânăr sau la o parte din noipe care nu o mai simțim activă.Când clăriiim cuiva o fotografiecate ne înfățișează, ni se dezvăluiecă trebuie să abordăm o perspectivăobiectivă asupra situațiilor din ju-rul nostru sau asupra noastră înacele situații. Trebuie să facem unpas înapoi și să observăm cu atențiece se petrece.2 Firește, fotografiile reprezintăamintiri, evenimente din trecut,poate chiar și situații dificile pecare le-am depășit. Când privimfotografiile cuiva din trecut re-vedem, de fapt, calitățile acelei per-soane, poate și dorința de a valo-rifica aceleași calități în noi înșine.3 Prezența fotografiilor în vis poatefi explicată ca o nevoie spirituală dea înțelege trecutul.

Ce inseamna sa visezi FOTOGRAFIE

(vezi si aparat de fotografiat). Daca visezi ca te uiti la fotografii vechi inseamna ca vei intalni prieteni vechi care acum sunt oameni instariti. O fotografie a unei persoane pe care o iubeai in trecut este semn ca vei avea o viata fericita.

Ce inseamna sa visezi FOTOGRAFIE, PORTRET

Fotografia este marturia trecutului. Prezenta ei in vis (cel ce viseaza priveste sau face fotografii) indica faptul ca ceea ce se intampla in present isi are sursa in trecut sau ca experientele actuale vor marca ori vor determina, intr-o maniera de neuitat, viitorul. Fixand... (afla mai multe)

Ce inseamna sa visezi RAMA

Încadrând un tablou sau fotografii de familie, rama pune în valoare ceva (o relaţie, o amintire, un moment) considerat ca important. De aici, necesitatea de a acorda atenţie acestei rame. Nu e nevoie să fim clarvăzători pentru a înţelege că o fotografie de nuntă încadrată de o... (afla mai multe)

Ce inseamna sa visezi ALBUM

Albumul cu fotografii nu prezintă decât imagini ale trecutului. Un astfel de vis dovedeşte că inconştientul a înregistrat totul (ceea ce nu e de mirare), dar mai ales că subiectul este incapabil să-şi planifice viitorul. Examinarea propriului trecut este o atitudine psihologică... (afla mai multe)

Ce inseamna sa visezi OAMENI

1 Oamenii care ne apar în vise suntpersonajele cu ajutorul carora nescriem scenariul propriei „piesede teatru''. Adeseori, acestia semanifesta pur si simplu ca ei însisi,în special daca sunt figuri familiaresau persoane cu care avem o relatieîn prezent. Motivul pentru care... (afla mai multe)

Ce inseamna sa visezi ANIMALE

l Prezent;! animalelor sugerează,de obicei, o latură a personalitățiinoastie pe >: are nu o putem percepepe deplin decât la un nivel instinc-tiv. Când in vis apar animale, aces-tea reproirită, de obicei, un aspectal peisonabtății care nu poate fiînțeles pe deplin decât la nivel... (afla mai multe)Interpretare vis in care apare o fotografie 8
Interpretare vise: Fotografie Dictionar de vise Fotografie
Interpretare vis in care apare o fotografie 4
Ce inseamna, de fapt, visele in care faci sex REALITATEA
Interpretare vis in care apare o fotografie 44
Ce inseamna daca iti VISEZI mama. Baba Vanga a intocmit
Interpretare vis in care apare o fotografie 75
Fotograf in vis. Dictionar vise: Fotograf. Ce Visez?
Interpretare vis in care apare o fotografie 54
Dictionar de vise, interpretarea viselor Ce Visez?
Interpretare vis in care apare o fotografie 63
Fotografia din vise Interpretarea i semnificaia
Interpretare vis in care apare o fotografie 11
Interpretare vis in care apare o fotografie 19
Interpretare vis in care apare o fotografie 89
Interpretare vis in care apare o fotografie 57
Interpretare vis in care apare o fotografie 95
Interpretare vis in care apare o fotografie 47
Interpretare vis in care apare o fotografie 68
Interpretare vis in care apare o fotografie 43
Interpretare vis in care apare o fotografie 92
Interpretare vis in care apare o fotografie 14