Fashion square saginaw miFashion square saginaw mi

Këngëtarja e njohur, Zaimina Vasjari realizoi mbrëmjen e djeshme ‘’baby shower’’ për vajzën që pritet të sjellë në jetë.

Të gjithë jemi dakord me faktin që Zaimina është një nga femrat më seksi shqiptare dhe kjo falë ndërhyrjeve të shumta që ka kryer, por edhe motra e saj qëndron në të njejtin nivel.

Beliola Vasjari, ka qenë mbrëmjen e së hënës pranë këngëtares në festën ‘baby shower’ të organizuar për ardhjen në jetë të mbesës së saj.

Opionionisti Olti Curri, gjatë mbrëmjes ka gjetur rastin ta ngacmojë Beliolën, duke qenë se ajo tashmë do të bëhet teze.

“Beliola je zyrtarisht teze… Ma bëj një çikë teze edhe këtë këtu (Zaiminën), se si shumë po rri kështu…”- i drejtohet me humor Curri motrës së këngëtares.

blola.jpg

motra.jpgFashion square saginaw mi 52
Isola di Lampedusa - Wikipedia
Fashion square saginaw mi 15
Rent Atlanta ContemporaryAtlanta Contemporary
Fashion square saginaw mi 2
28 Fotos de Tatuagens de Anjo - Mundo das Tatuagens
Fashion square saginaw mi 6
Missoni Online Store Official site
Fashion square saginaw mi 22
Thank you for installing ACDS ee Free - ACD Systems
Fashion square saginaw mi 62
Sophia Loren tem problemas card acos e sofre de depress o
Fashion square saginaw mi 100
Fashion square saginaw mi 61
Fashion square saginaw mi 29
Fashion square saginaw mi 91
Fashion square saginaw mi 51
Fashion square saginaw mi 79
Fashion square saginaw mi 83
Fashion square saginaw mi 42
Fashion square saginaw mi 41
Fashion square saginaw mi 100