Foto angela merkel snorFoto angela merkel snor

Toen wij een full frontal naaktfoto van Angela Merkel doorgestuurd kregen, heeft ons beeldscherm het begeven. Niet vanwege de foto zelf, maar vanwege de nogal hevige impact van het blikje Cara pils dat er tegenaan kletste. Nu blijkt dat die foto, opgedoken rond 1 april, toch verdomd echt moet zijn.
Toen de foto het internet veroverde, ontstonden er heel wat discussies: echt of niet? Eén blogger en expert fotoshopper nam het geheel onder de loep – wat, gezien de jaren ’70 snit van de schaamhaarstreek een hels werkje moet geweest zijn – en hij kon enkel besluiten dat er, in tegenstelling tot andere gelekte foto’s die fake bleken te zijn, er heel weinig tot geen sporen van fotoshop te vinden zijn.

Anderen zochten dan weer bewijs in de jeugdfoto’s van Angela Merkel. Uit de onderstaande collectie van Merkel door de jaren heen is er weinig twijfel mogelijk. Merkel hield wel van een gelijkmatig kleurtje over het ganse lijf, is onze conclusie. Waarom ze tegenwoordig terug een badpak draagt en zelfs boos is wanneer daar foto’s van uitlekken, doet ons vermoeden dat er diep in haar binnenste toch een filantroop schuilt. (KA)

Foto onderaan, links staat Merkel. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.Foto angela merkel snor 88
Turkse krant plaatst
Foto angela merkel snor 55
Als een renaissance-schilderij : is de
Foto angela merkel snor 70
Iedereen smult van deze
Foto angela merkel snor 76
NOS heeft spijt van
Foto angela merkel snor 61
Turkse krant zet
Foto angela merkel snor 23
FOTOSHOPPER
Foto angela merkel snor 100
Foto angela merkel snor 10
Foto angela merkel snor 19
Foto angela merkel snor 22
Foto angela merkel snor 8
Foto angela merkel snor 44
Foto angela merkel snor 37
Foto angela merkel snor 79
Foto angela merkel snor 2
Foto angela merkel snor 64