Foto cu tabara campingFoto cu tabara camping

Publicat: Joi, 12 Martie 2015 12:21 // Actualizat: Joi, 12 Martie 2015 12:23 // Sursa:

Cristi Tabara, jurnalist cu state vechi, intr-o perioada ajuns director al departamentului de film din cadrul Televiziunii Romane, nu si-a mai gasit linistea dupa ce in spatiul public au ajuns dezvaluiri facute de fosta lui iubita cum ca acesta ar fi agresat-o sexual pe fiica ei, scrie cancan.ro. Acuzatii precedate de un proces care i-au bulversat toata cariera, desi a sustinut mereu ca este nevinovat.

Citeşte şi Monica Tatoiu, mărturie ŞOCANTĂ: "Umblam GOALĂ prin casă, iar la 14 ani fiul meu...".Ce spune despre pedofilie

Asa au crezut si procurorii care s-au ocupat de acest caz. Asta pana cand un magistrat al Tribunalului Bucuresti a decis redeschiderea dosarului, instanta nefiind de acord cu solutia Parchetului de neinceperea urmaririi penale in acest caz.

Dupa acest episod, Tabara a schimbat... tabara cu o alta televiziune de peste Prut, si toata lumea se gandea ca decizia este venita pe fondul celor intamplate, cu scopul de a scapa de interogatoriul curiosilor vizavi de aceasta situatie. Motivul este insa altul.

Citeşte şi Copilă de 13 ani, RĂPITĂ, SECHESTRATĂ şi TORTURATĂ. VIOLUL a fost transmis pe INTERNET VIDEO

S-a inglodat in datorii

Cristian Tabara a luat-o de la zero, in Chisinau pentru ca in Romania ar fi ajuns la fundul sacului! Dupa ce mai marii TVR-ului i-au taiat salariul la 7.500 de lei, de la 8.500 de lei, el a fost nevoit sa umble la economiile de 10.000 de lei pe care reusise sa le adune in ultimii ani.

Usor-usor si-a dat seama ca toate cheltuielile pe care le are sunt mai mari decat veniturile si a mai vandut una dintre masini. Si nu doar atat. Ar fi urmat inclusiv o descoperire de cont de 10.000 de lei, dar si datorii de 40.000 de euro la banci. Singurul lucru de care Cristian Tabara a tinut cu dintii a fost apartamentul ANL pe care l-a cumparat si nu a vrut sa-l vanda cu niciun chip.

Toata aceasta presiune l-a coplesit pe Tabara, iar asta s-a vazut cel mai bine intr-o inregistrare care s-a viralizat pe internet, un fragment extras din emisiunea lui pe care o realizeaza la un post de televiziune din Chisinau, in care prezentatorul TV are o rabufnire de fata cu invitatii lui.Foto cu tabara camping 62
Tabra
Foto cu tabara camping 40
Cum mai arat i ce face acum Cristi Tabr
Foto cu tabara camping 27
Galerie
Foto cu tabara camping 10
Poze
Foto cu tabara camping 63
23
Foto cu tabara camping 6
A/B Test Ideas For Fashion eCommerce Websites - Blog
Foto cu tabara camping 72
Foto cu tabara camping 93
Foto cu tabara camping 6
Foto cu tabara camping 46
Foto cu tabara camping 65
Foto cu tabara camping 72
Foto cu tabara camping 40
Foto cu tabara camping 94
Foto cu tabara camping 36
Foto cu tabara camping 21