Foto mosaik mac eddaFoto mosaik mac edda

Këngëtarja e njohur, Zaimina Vasjari realizoi mbrëmjen e djeshme ‘’baby shower’’ për vajzën që pritet të sjellë në jetë.

Të gjithë jemi dakord me faktin që Zaimina është një nga femrat më seksi shqiptare dhe kjo falë ndërhyrjeve të shumta që ka kryer, por edhe motra e saj qëndron në të njejtin nivel.

Beliola Vasjari, ka qenë mbrëmjen e së hënës pranë këngëtares në festën ‘baby shower’ të organizuar për ardhjen në jetë të mbesës së saj.

Opionionisti Olti Curri, gjatë mbrëmjes ka gjetur rastin ta ngacmojë Beliolën, duke qenë se ajo tashmë do të bëhet teze.

“Beliola je zyrtarisht teze… Ma bëj një çikë teze edhe këtë këtu (Zaiminën), se si shumë po rri kështu…”- i drejtohet me humor Curri motrës së këngëtares.

blola.jpg

motra.jpgFoto mosaik mac edda 58
RADIOLOGI THORAX
Foto mosaik mac edda 50
Kostenfreie Mac-Software: Foto und Grafik MacGadget
Foto mosaik mac edda 38
Fotot-nudo-te-Zajmina-Vasjarit- - Vipat Shqiptare
Foto mosaik mac edda 36
Fotos antiguas: En el Hip dromo de la Castellana de Madrid
Foto mosaik mac edda 88
Ao completar 30 anos, Jaspion vai ganhar filme feito no Brasil - A
Foto mosaik mac edda 38
Fejohet
Foto mosaik mac edda 78
Foto mosaik mac edda 12
Foto mosaik mac edda 16
Foto mosaik mac edda 93
Foto mosaik mac edda 40
Foto mosaik mac edda 89
Foto mosaik mac edda 59
Foto mosaik mac edda 45
Foto mosaik mac edda 88
Foto mosaik mac edda 84