Foto te dafina zeqirit 2010

Foto te dafina zeqirit 2010

Erdhi nga Suedia në Prishtinë si pa krye. Askush nuk e njihjte. Pak binte në sy në kryeqytetin e Kosovës një “ausllandere” e ardhur nga një shtet evropian që po kërkuar famën në vendin e origjines.

Pamja e saj nuk dallonte prej atyre vajzave tjera shqiptare që vinë me babë e nanë për t’i kaluar pushimet në vendlindje.

Pa stil në veshje, me një gjoks që ishte larg i të qenurit normal dhe imazh që kërkonte ndryshim rrënjësor. Kjo ishte Dafina Zeqiri nga Llapi. Me qëndrimin e saj në Kosovë, këngëtarja e ardhshme, kuptoi se zëri nuk është arma e vetme për të depërtuar në botën e muzikës. Ndryshoi lookun, bëri operacione plastike, ndryshoi edhe qasjen. Por më kryesorja nisi t’i ndërroi frajerat.

Magazina.al ka numruar disa prej tyre, duke shprehur keqardhje prej atyre që s’kemi arritur t’i përfshijmë në këtë listë të gjatë.

Të gjithë e dini lidhjen që kishte me rep-këngëtarin Ledri Vula në krahët e së cilit arriti kulmin e famës.

Por Ledri është vetëm njëri nga ata. Krenar Çoçaj ishte djaloshi tjetër që Dafina e “shfrytëzoi” për një kohë e më pas u nda.

Para këtyre, Dafina u përfol se ka pasur lidhje edhe me Fatos Bajqinofcin.

Pa u larguar nga reperat, për një kohë mediat raportuan për lidhjen e saj me Dj Blund; lidhje kjo që u mohua nga Daffy.

 

U përfol edhe për një lidhje me një stomatolog A. Asllani por edhe me Albin Gashin, djalin e avokatit të njohur Tomë Gashi

 

Dhe sikur u ngop me shqiptarët e Republikës së Kosovës, Dafina Zeqiri i hini edhe Republikës Domeni-kane. Nga ky vend, si♪5 raporton Magazina.al, është Joze, i dashuri më i ri i Dafinës por jo edhe i fundit. Në këtë shtet me një popullsi prej 8 milion e 800 mijë banorë mund të ketë edhe “shanca” tjera për llapjanin e rritur në Suedi.

 

1 2 3 … 6 Next >>

Foto te dafina zeqirit 2010 37
Dafina Zeqiri : Biografia - Tekste Shqip
Foto te dafina zeqirit 2010 6
Dafina Zeqiri publikon video duke u puthur me t dashurin (VIDEO )
Foto te dafina zeqirit 2010 9
Shum photoshop apo operacione plastike? Ja sa ka ndryshuar
Foto te dafina zeqirit 2010 46
T gjitha lajmet nga Dafina Zeqiri - Telegrafi
Foto te dafina zeqirit 2010 36
Dafina Zeqiri vjen me imazhe t reja (Foto) t
Foto te dafina zeqirit 2010 53
Fytyra e bukur e Dafina Zeqirit (Foto) t
Foto te dafina zeqirit 2010 45
Foto te dafina zeqirit 2010 22
Foto te dafina zeqirit 2010 18
Foto te dafina zeqirit 2010 1
Foto te dafina zeqirit 2010 74
Foto te dafina zeqirit 2010 76
Foto te dafina zeqirit 2010 54
Foto te dafina zeqirit 2010 32
Foto te dafina zeqirit 2010 40
Foto te dafina zeqirit 2010 12