Foto ultraman mebius dan hikari

Foto ultraman mebius dan hikari
geboortekaartjes

Maak jullie eigen geboortekaartjes helemaal in uw stijl

Kondig de geboorte van jullie kindje op een originele manier aan met een uniek kaartje! Kies uit meer dan 1.000 geboortekaartjes in de leukste stijlen:

- Unieke eigen ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Kies uit ons enorme assortiment of ontwerp uw eigen kaartje met onze ontwerptool
- 16 verschillende kaartformaten en 5 papiersoorten
- Persoonlijke service: beoordeeld met een 9.4/10

Vind een ontwerp dat bij u past, maak de kaart uniek met eigen tekst of foto’s en bestel een gratis proefdruk. Met de handige gebruikersvriendelijke ontwerptool pat u gemakkelijk één van onze exclusieve kaartontwerpen naar uw smaak aan. Zo kunt u tijdens het ontwerpen niet alleen een persoonlijke foto, tekst of illustratie toevoegen, maar zelfs onderdelen van de kaart verschuiven of weghalen.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582

Gratis drukproef

Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Vind het perfecte kaartje voor jullie nieuwe gezinssamenstelling

Maak een keuze uit onze ruime collectie

Hoera, jullie verwachten een kindje! De geboorte van jullie jongen of meisje wilt u natuurlijk aankondigen met een prachtig geboortekaartje, en die hebben wij! Kijk maar eens bij onze collectie jongens, meisjes of tweeling voor ons brede aanbod in dergelijke kaartjes. Hebben jullie al meer een stijl in gedachten? Dan is het handig om een kijkje te nemen bij onze collecties, zoals hip, klassiek, met foto, stoer of vintage. Hier vindt u vast een geboortekaart die aansluit aan jullie wensen. Ziet u een heel mooi kaartje, maar is de kleur net niet wat u in gedachten had? Bij veel van onze kaarten kunt u de achtergrondkleur aanpassen. Ook de illustraties en lettertypes zijn vaak aan te passen, zo creëert u het perfecte kaartje voor de geboorte van jullie zoon of dochter!


Ontwerp zelf een kaart voor de geboorte van jullie kindje

Voor de creatieveling en designers onder ons hebben wij ook de mogelijkheid om een kaartje helemaal zelf te ontwerpen. Kies een formaat en open het lege kaartje in onze handige online ontwerptool. Hier kunt u kiezen uit tientallen hippe achtergronden, illustraties en lettertypes. Ook kunt u zelf illustraties of foto’s toevoegen om de kaart echt helemaal persoonlijk te maken. Wij weten zeker dat jullie zo’n zelf ontworpen kaartje bij niemand anders zullen tegenkomen. Super origineel dus!

Onze populairste ontwerpen

Tegenwoordig zien we steeds meer geboortekaartjes langskomen met een foto van het pasgeboren kindje erop. Het nadeel hiervan is alleen wel dat u eerst een mooie foto moet kunnen schieten voordat u kunt gaan bestellen, dus soms gaan er een paar dagen overheen. Wat wij zelf heel erg leuk vinden, is om de foto op een tweeluik kaartje te zetten. Links zet u dan de naam en de datum en rechts plaatst u de foto. Ook de geboortekaartjes met silhouetten doen het bij ons erg goed! Benieuwd naar al onze populaire geboortekaartjes? Scroll dan een stukje naar beneden en misschien komen jullie hier ook wel een mooi kaartje tegen!
Blauw tweeluik geboortekaartje met grote foto en label

Blauw met grote foto

Lief tweeluik geboortekaartje met foto en leren label

Foto en leren label

Stoer geboortekaartje in grijsgroen met hout en leren label

Stoer grijsgroen met hout en leren label

Stoer geboortekaartje in roze met hout en leren label

Stoer roze met hout en leren label

Geboortekaartje met cirkel en ruimte voor label

Cirkel en ruimte voor label

Geboortekaartje met krans en ruimte voor label

Krans en ruimte voor label

Geboortekaart groene silhouette kinderwagen

Groene silhouette kinderwagen

Geboortekaart roze silhouette kinderwagen

Roze silhouette kinderwagen

Groen tweeluik geboortekaartje met foto

Tweeluik met foto

Roze tweeluik geboortekaartje met foto

Tweeluik met foto

Geboortekaartje met bergen

Bergen

Geboortekaartje met luchtballon

Luchtballon

Geboortekaartje met kruisjes en ruimte voor label

Kruisjes en ruimte voor label

Geboortekaartje met bloemetjes en ruimte voor label

Bloemetjes en ruimte voor label

Geometrisch geboortekaartje met groen vlak

Geometrisch met groen vlak

Geometrisch geboortekaartje met okergeel vlak

Geometrisch met okergeel vlak


Wat voor tekst zet ik op een geboortekaartje?

Op een geboortekaartje hoeft eigenlijk niet heel veel te staan. Wat het belangrijkst is, is de naam van het kindje, de geboortedatum en jullie namen. Op de voorkant zet u meestal alleen de voornaam en aan de binnenkant schrijft u de namen voluit, dus met eventuele tweede en derde naam, maar ook de achternaam mag erbij. De datum kunt u ook op de voorkant zetten, maar aan de binnenkant mag het best nog een keer terugkomen. De rest, -zoals tijd, gewicht, lengte en een geboortegedichtje- mogen allemaal aan de binnenkant komen te staan. Op de achterkant kunt u uw namen met adres en telefoonnummers kwijt. Willen jullie liever dat familie en vrienden even een afspraak maken voordat ze jullie spruit komen bewonderen? Zet dit er dan ook nog even in het klein bij.

Hoe kan ik mijn ontworpen kaarten bestellen?

Het bestellen van geboortekaartjes via Koningkaart is erg gemakkelijk.

  1. Kies in de linkerkolom een design uit een van onze collecties op basis van de samenstelling van uw gezin of stijl van de kaart.
  2. Bekijk de kaart die u aanspreekt en klik op ‘Maak dit ontwerp’.
  3. In de ontwerpmodule kunt u items verplaatsen, tekst en illustraties toevoegen en de achtergrond aanpassen.
  4. Als u klaar bent met uw ontwerp klikt u op ‘Bewaar’ of op de knop ‘Bestellen’.
  5. Maak een account aan (indien u dit nog niet gedaan hebt) en bestel een gratis drukproef of het aantal kaarten dat u nodig hebt.Enveloppen vooraf bestellen

Wij begrijpen als geen ander dat u niet zit te wachten op het schrijven van de enveloppen als u net bent bevallen. Daarom bestaat er bij ons de mogelijkheid om de enveloppen vooraf te bestellen, zodat u deze in uw zwangerschapsverlof alvast rustig kunt gaan schrijven. Wilt u zeker weten dat u het goede formaat bestelt? Open dan het kaartje wat u hebt klaargezet hebt in uw account, klik op ‘bestellen’ en kies vervolgens voor ‘alleen enveloppen’. Bij het bestellen van de kaarten kiest u voor ‘alleen kaarten’.

Finishing touch: DIY labels en sluitstickers

Wilt u een echt kunstwerkje maken van de geboortekaart? Overweeg dan eens om DIY labelkaartjes bij de kaart te bestellen. Deze moet u alleen wel zelf thuis snijden, dus bestel deze -voor zover het mogelijk is- ook van tevoren zodat u ze niet meer hoeft te snijden na de geboorte van jullie kindje. Maak een gaatje in de labels en doe er een touwtje doorheen. Vervolgens knoopt u hem om de kaart heen voor een hele unieke look! Nu is de geboortekaart helemaal af, alleen de envelop is nog zo saai! Daar hebben wij ook een oplossing voor, namelijk sluitstickers. Bestel een kant en klare sticker of ontwerp er één in dezelfde stijl als de geboortekaart.

avontuurlijke geboortekaartjes

De laatste trends in geboortekaarten

Dit jaar worden de avontuurlijke geboortekaartjes steeds populairder. Denk aan stoere kaartjes met bergen, luchtballonnen, wilde dieren, bossen en tipitenten. Deze trend is overgewaaid vanuit het interieur want in bijvoorbeeld babykamers ziet u ook steeds meer bergen op de muren geschilderd of tipitentjes in de kamer staan. Wij vinden deze trend in ieder geval ook superleuk dus een mooie collectie kon natuurlijk niet achterwege blijven!

Ook de silhouetten doen het nog steeds erg goed, maar deze trend bestaat al iets langer. Verder komen de klassieke kaartjes weer helemaal terug. Het enige wat zo’n kaartje nodig heeft is een witte achtergrond, een sierlijk lettertype en eventueel een hartje.

Wij wensen jullie veel succes met het uitzoeken van de geboortekaart voor jullie kleintje!
Foto ultraman mebius dan hikari 40
PULIDO. El pulido en la piedra natural. Granito, mrmol
Foto ultraman mebius dan hikari 76
Culture of Mexico - Wikipedia
Foto ultraman mebius dan hikari 50
Milan - Wikipedia
Foto ultraman mebius dan hikari 69
Cached
Foto ultraman mebius dan hikari 33
Mapas de Mexico -mas de 5,000 paginas de mapas de mexico
Foto ultraman mebius dan hikari 25
Onde Comer em Miami? 11 Lugares Irresistveis - Famlia
Foto ultraman mebius dan hikari 39
Foto ultraman mebius dan hikari 10
Foto ultraman mebius dan hikari 72
Foto ultraman mebius dan hikari 61
Foto ultraman mebius dan hikari 59
Foto ultraman mebius dan hikari 35
Foto ultraman mebius dan hikari 36
Foto ultraman mebius dan hikari 70
Foto ultraman mebius dan hikari 14
Foto ultraman mebius dan hikari 51