Fotos playa del carmen cancunFotos playa del carmen cancun

Këngëtarja e njohur, Zaimina Vasjari realizoi mbrëmjen e djeshme ‘’baby shower’’ për vajzën që pritet të sjellë në jetë.

Të gjithë jemi dakord me faktin që Zaimina është një nga femrat më seksi shqiptare dhe kjo falë ndërhyrjeve të shumta që ka kryer, por edhe motra e saj qëndron në të njejtin nivel.

Beliola Vasjari, ka qenë mbrëmjen e së hënës pranë këngëtares në festën ‘baby shower’ të organizuar për ardhjen në jetë të mbesës së saj.

Opionionisti Olti Curri, gjatë mbrëmjes ka gjetur rastin ta ngacmojë Beliolën, duke qenë se ajo tashmë do të bëhet teze.

“Beliola je zyrtarisht teze… Ma bëj një çikë teze edhe këtë këtu (Zaiminën), se si shumë po rri kështu…”- i drejtohet me humor Curri motrës së këngëtares.

blola.jpg

motra.jpgFotos playa del carmen cancun 47
Matching Outfits at Fashion Week Fall 2018 POPSUGAR Fashion
Fotos playa del carmen cancun 22
Elenco completo delle malattie dermatologiche
Fotos playa del carmen cancun 59
Www
Fotos playa del carmen cancun 63
Navidad - Wikipedia, la enciclopedia libre
Fotos playa del carmen cancun 20
Vintage Style Menswear inspired by 1920s, 30s 40s fashion
Fotos playa del carmen cancun 50
Qu hay que mirar al comprar una cmara fotogrfica para. - Xataka
Fotos playa del carmen cancun 46
Fotos playa del carmen cancun 44
Fotos playa del carmen cancun 97
Fotos playa del carmen cancun 49
Fotos playa del carmen cancun 94
Fotos playa del carmen cancun 60
Fotos playa del carmen cancun 66
Fotos playa del carmen cancun 87
Fotos playa del carmen cancun 80
Fotos playa del carmen cancun 8