Old fashioned candy in bulkOld fashioned candy in bulk

Këngëtarja e njohur, Zaimina Vasjari realizoi mbrëmjen e djeshme ‘’baby shower’’ për vajzën që pritet të sjellë në jetë.

Të gjithë jemi dakord me faktin që Zaimina është një nga femrat më seksi shqiptare dhe kjo falë ndërhyrjeve të shumta që ka kryer, por edhe motra e saj qëndron në të njejtin nivel.

Beliola Vasjari, ka qenë mbrëmjen e së hënës pranë këngëtares në festën ‘baby shower’ të organizuar për ardhjen në jetë të mbesës së saj.

Opionionisti Olti Curri, gjatë mbrëmjes ka gjetur rastin ta ngacmojë Beliolën, duke qenë se ajo tashmë do të bëhet teze.

“Beliola je zyrtarisht teze… Ma bëj një çikë teze edhe këtë këtu (Zaiminën), se si shumë po rri kështu…”- i drejtohet me humor Curri motrës së këngëtares.

blola.jpg

motra.jpgOld fashioned candy in bulk 76
443 best Sri Lankan Weddings images on Pinterest Sri lankan
Old fashioned candy in bulk 99
Cosa fare se una ragazza non risponde ai messaggi
Old fashioned candy in bulk 49
Tbc
Old fashioned candy in bulk 57
M/
Old fashioned candy in bulk 52
Cmo hacer siluetas con trazados de recorte
Old fashioned candy in bulk 90
Carlmont High School - Counseling
Old fashioned candy in bulk 8
Old fashioned candy in bulk 77
Old fashioned candy in bulk 45
Old fashioned candy in bulk 44
Old fashioned candy in bulk 99
Old fashioned candy in bulk 66
Old fashioned candy in bulk 81
Old fashioned candy in bulk 99
Old fashioned candy in bulk 90
Old fashioned candy in bulk 51