One year fashion courses in londonOne year fashion courses in london

Këngëtarja e njohur, Zaimina Vasjari realizoi mbrëmjen e djeshme ‘’baby shower’’ për vajzën që pritet të sjellë në jetë.

Të gjithë jemi dakord me faktin që Zaimina është një nga femrat më seksi shqiptare dhe kjo falë ndërhyrjeve të shumta që ka kryer, por edhe motra e saj qëndron në të njejtin nivel.

Beliola Vasjari, ka qenë mbrëmjen e së hënës pranë këngëtares në festën ‘baby shower’ të organizuar për ardhjen në jetë të mbesës së saj.

Opionionisti Olti Curri, gjatë mbrëmjes ka gjetur rastin ta ngacmojë Beliolën, duke qenë se ajo tashmë do të bëhet teze.

“Beliola je zyrtarisht teze… Ma bëj një çikë teze edhe këtë këtu (Zaiminën), se si shumë po rri kështu…”- i drejtohet me humor Curri motrës së këngëtares.

blola.jpg

motra.jpgOne year fashion courses in london 66
Trendy Brand Name Women s Clothing at Affordable Prices Under 10
One year fashion courses in london 37
COGENERAZIONE SOLARE : PANNELLI FOTOVOLTAICO
One year fashion courses in london 64
Here's Why Ivanka Trump is the CEO of Her Household - Vogue
One year fashion courses in london 80
Celebrity Boobs
One year fashion courses in london 1
Sexy Bitch Wikip dia, a enciclop dia livre
One year fashion courses in london 69
Cmo hacer siluetas con trazados de recorte
One year fashion courses in london 94
One year fashion courses in london 4
One year fashion courses in london 9
One year fashion courses in london 5
One year fashion courses in london 78
One year fashion courses in london 69
One year fashion courses in london 49
One year fashion courses in london 61
One year fashion courses in london 45
One year fashion courses in london 32