Totally spies fashion agents gameTotally spies fashion agents game

Këngëtarja e njohur, Zaimina Vasjari realizoi mbrëmjen e djeshme ‘’baby shower’’ për vajzën që pritet të sjellë në jetë.

Të gjithë jemi dakord me faktin që Zaimina është një nga femrat më seksi shqiptare dhe kjo falë ndërhyrjeve të shumta që ka kryer, por edhe motra e saj qëndron në të njejtin nivel.

Beliola Vasjari, ka qenë mbrëmjen e së hënës pranë këngëtares në festën ‘baby shower’ të organizuar për ardhjen në jetë të mbesës së saj.

Opionionisti Olti Curri, gjatë mbrëmjes ka gjetur rastin ta ngacmojë Beliolën, duke qenë se ajo tashmë do të bëhet teze.

“Beliola je zyrtarisht teze… Ma bëj një çikë teze edhe këtë këtu (Zaiminën), se si shumë po rri kështu…”- i drejtohet me humor Curri motrës së këngëtares.

blola.jpg

motra.jpgTotally spies fashion agents game 69
Why Is It Hard to Make Friends Over 30? - The New York
Totally spies fashion agents game 11
Abdy Antique Telephones Old Vintage Bakelite GPO
Totally spies fashion agents game 33
BBB 11
Totally spies fashion agents game 8
Minnie Vermelha - Kit Completo de molduras para
Totally spies fashion agents game 53
Zaimina Vasjari sht shum seksi, por s keni par ende motrn e
Totally spies fashion agents game 43
La Guarida del Bigfoot: Livia Brito (Galeria 3)
Totally spies fashion agents game 29
Totally spies fashion agents game 82
Totally spies fashion agents game 81
Totally spies fashion agents game 89
Totally spies fashion agents game 97
Totally spies fashion agents game 39
Totally spies fashion agents game 12
Totally spies fashion agents game 56
Totally spies fashion agents game 70
Totally spies fashion agents game 23